Födelsedag pågång!



Snart så fyller min mamma år. Den 6/2 fyller hon år.
Undra vad jag ska köpa. 
Någon dag snart måste jag åka och handla presenter.

Lördag!

Hej svej!

Skönt med helg!
Denna vecka har gått fort tycker jag.
Men nu har jag inte skrivit sen i typ torsdags eller något sånt. Men nu skriver jag lite iallafall.
Igår gjorde jag inte så mycket, var i skolan, var med några kompisar och sen tog jag det mest lugnt innan jag gick och la mig. Kollade på tv och lite andra saker.
Men idag ska jag typ vara med en kompis om ett tag typ eller nått sånt, sen lite senare ikväll ska jag till min kusin Elvira för att hennes mamma alltså min faster fyller år idag.
Det är typ det jag ska göra idag vad ja vet typ.
Men jag tror inte jag skriver ikväll  men om jag gör det så hörs vi det.

Ha en bra dag!

Puss & Kram Skumbanan! :D

Efter skolan!

Hejsan allesammans!
Vad gör alla?
Jag gör i alla fall inget specielt. Har inget att göra. Kanske ska ringa någon och fråga om vi kan träffas eller nått.
Idag har jag i alla fall varit i skolan, jag har haft teater på elevens val och idag spelade vi upp den.
Annars har det varit en ganska vanlig dag i skolan.
Undra vem jag ska ringa?
Men nu måste jag i alla fall dra.

Tjadå

Måndag 19/1-09



 

Hejsan allihopa!

Jag hade gjort ett inlägg för inte så länge sen men det vart något konstigt så jag kunde inte lägga in det. Men jag tänkte skriva om samma inlägg igen nu ungefär som jag skrev då.
I lördags var jag och badade i Huddingehallen med min kusin Elvira. Min kusin, min kusins pappa, jag och min pappa var där. Efter vi hade varit och badat så åkte vi hem till oss och då så gjorde vi lite olika saker jag och Elvira sedan åt vi pizza till middag det var jätte smarrigt.
Sedan gjorde vi lite olika saker.

Jag skrev bara lite om det och lite mer saker på det förra unlägget som inte gick att lägga in av någgon konstig andledning.
Men iallafall.

Idag har det iallafall varit en ganska vanlig dag i skolan förutom att vi fick typ någon Info om språkval som vi ska ha nästa termin. Alltså i 6:an. På språkvalet så ska jag ta spanska för det har jag nytta av jag har inte så mycket nytta av dom andra typ tyska och franska och sånt så jag kommer välja spanska. Nu senare på kvällen kom jag hem för att jag har varit på gymnastik. Min kompis Sandra har börjat i min grupp. Men idag så fick jag åka med dom hem och dit. Men sedan fick Sandra ont i knät för hon hade typ gjort illa sig så hon gick hem. Så jag fick åka med Sandras lillesyrra hem i deras bil.
Nu är jag ganska trött så nu ska jag gå. Ses!
Hejdå! Skriver mer en annan gång för det blev ett snabbt inlägg idag och inte så bra skrivet kanske men ändå. :D


Sovmorgon!

Hej allihopa!

Nu har jag inte skrivit på några dagar som jag sa det här med skolan och träningar och när allt har börjat igen.
Nu hinner jag sitta och blogga en liten stund för idag har jag sovmorgon. Det är för att dom håller och bygger en ny matsal på vår skola (vi får äta i klassrummet med matlådor)  dom skulle hålla på och spränga där dom håller på och bygger. Så det är typ vissa hela klockslag som dom spränger och då skulle dom spränga klockan 8:00 först det var därför vi fick sovmorgon för då börjar vi igentligen så då får man inte vara i vissa klassrum och på skolgården och sånt där. Men även fast dom inte skulle spränga klockan 8:00 nu så fick vi ändå sovmorgon. Vi börjar idag 8:30 istället. Vi slutar också 13:30 istället för 13:50. Skönt och sluta lite tidigare iallafall.
Jag kommer typ gå vid 8:15 så jag måste göra iordning allt jag ska typ borsta tänderna och göra iordning mig lite till skolan men jag tror jag skriver lite ikväll eftersom nu är det ju helg. Så nu hra jag tid och skriva.

Ha en bra dag!

Puss & Kram Skumbanan

Ska snart på träning

Hej allesamans!

Jag håller på och byter om för jag ska på gymnastikträning. Det är första gången på denna termin. Dom har typ slagit ihop någragrupper till två olika. En grupp som typ heter YF3 och en som heter ungdomstrupp som tävlar och sånt.
Men på tisdagar och söndagar tränar jag innebandy. Just nu tränar jag dom 2 grejerna.
Nu skrev jag bara ett litet snabbt inlägg för nu ser jag på klockan att jag snart måste åka för det börjar klockan 17:00.

Men jag skriver en dag snart igen!

Puss & Kram Skumbanan :D

Varit hos Signe och hennes familj!

HEJ!
Idag har jag varit hos min kompis Signe och hennes familj som jag tror jag sa förut  (jag lärde känna dom när jag var i cypern som jag kanske också sa förut.) Hon hade ett litet kalas eller fest eller vad man ska säga. Det var en lite annorlunda fest/kalas för vi var på Torekällberget och red, matade djur, tog hand om alla djur och kollade på massa mer djur och sånt.
Sedan var vi hemma hos Signe och åt lite och fikade lite. Torekällberget ligger i Södertälje för hon bor där.
På Torekällberget red jag på två hästar men jag kommer inte riktigt ihåg vad dom hette. Vi hade två stycken en kille och en tjej som var typ våran guide som hjälpte oss och sånt tjejen hette iallafall Anna men killen vet jag inte riktigt. Vi tog hand om grisar, getter, hästar, kaniner och lite fler djur.  
När vi var färdiga på Torekällberget innan vi skulle hem till Signe så fick vi en stor polkagrisklubba och en bild på Torekällberget typ som ett vykort men man kan ju även ha det som en bild typ. Det var jätte kul och ta hand om djur och rida och massa andra saker.

När vi kom hem till Signe så fick vi mat och fika. Sedan gick vi ut och kollade på hennes kanin som heter Hassel. Den här kaninen dom hade nu hade dom köpt från Torekällberget. Den var jätte söt!
(Det här var en liten historia om hennes kalas/fest XD)

Men nu ska jag iallafall fixa lite till skolan och sånt för imorgon är det ju måndag igen, jobbigt och gå upp på morgonen oftast så jag tänker inte lägga mig så sent.
Men nu säger jag Hejdå & God natt och Sov gott även fast jag inte ska gå och lägga mig nu :D

(Denna vecka börjar mina träningar igen efter jullovet så imorgon ska jag på gympa och några andra dagar har jag innebandy och sånt, så vi får se när jag skriver igen om jag inte skriver imorgon.)


Senare den 10/1-09

Hej igen!
Jag sa jag att jag kanske skulle skriva senare och det gjorde jag också! :D
Jag ska inte gå och lägga mig super sent idag men jag ska vara uppe ett tag till.
Imorgon ska jag åka till Södertälje och hälsa på min kompis och hennes familj. Hon är lite yngre än mig men jag lärde känna henne på Cypern när jag var där i april 2008. Det ska bi så kul och träffa henne och hennes famij. Hon ska ha fest det är därför jag ska komma. Så jag ska åka typ runt tolv tiden imorgon. Men jag kanske skriver och lägger kanske in lite bilder imorgon när jag kommer hem om det inte blir för sent eller så för jag ska ju inte lägga mig så sent imorgon eftersom det är skola på måndag.
Men nu ska jag sluta blogga och typ sitta lite vid datan eller städa och fixa lite :D

God Natt och Sov Gott


Shopping turerna

Hejsan allihopa!
Igår var jag ju hos Elina, vi kom hem ganska sent, typ vid elva tiden igår kväll. Jag följde först hem till henne efter skolan, sedan var vi hemma hos henne och gjorde lite olika saker. Efter några timmar kom min mamma då skulle vi äta middag hos dom och Elina och jag kollade på Lets dance. Det var därför jag inte skrev något igår kväll men jag skrev ju hos Elina.

Idag har jag iallafall varit och shoppat på IKEA och i huddinge centrum. Det är så mycket rea nu så jag passar på att handla lite vårkläder och lite blandat. Vi köpte väldigt mycket på JC. Det vi köpte skulle kosta typ 4500 kronor men vi köpte det för 1024. Det var ur snygga kläder tycker jag. Vi köpte lite kläder till min kusin Josefin som fyller år om inte så länge. Efter det köpte jag en gul marimekko på akademibokandeln. Sedan åkte vi hem och åt lunch och sånt för vi var på IKEA sen och kom inte hem för så längesen. På IKEA köpte vi lite och kollade lite för att vi ska kanske göra om lite hemma hos oss.
Nu ska jag äta middag. Men jag tror kanske att jag hinner skriva ett inlägg lite senare ikväll för jag ska typ träfa några kompisar men vi får se om jag skriver något mer ikväll eller om jag skriver igen imorgon.

Hejdå


Hemma hos Elina

Hejsan hoppsan!
Nu är jag hos Elina. Vi gör inte så mycket utan sitter och bloggar lite och Elina pratar med Martin (hennes pojkvän) dom ska ses imorgon :D
Min mamma är också här för att vi ska äta middag här hos dom. Vi ska typ äta nudlar kycking, MUMS
Nu ska vi gå och leka med Molly (Elinas hund)  hon är så söt!
Snart ska Elina också skriva lite på sin blogg.

Bye Bye

Morsning Korsning


Lite av det jag shoppade förut



Det där vad lite av det jag shoppade förut. Dom ser inte precis likadana ut på bilderna som i värkligheten kanske men jag toh iallafall kort.

Nu ska jag snart till skolan för idag är det första skoldagen för mig.

Hejdå

Tisdag den 6/1-09

Hej!

Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg nu.
Idag har jag varit och åkt skridskor med mina småkusiner, deras familj & min.
Sedan har jag varit med några ute sedan följde min kompis i min klass Nora med mig hem och vi spelade lite "eye toy" & lite "nintendo wii" och lite sånt. 
Nu ska jag gå och ta det lite lugnt i soffan. 

(Ni vet bilden på det jag shoppade den sätter jag in imorgon, jag har imte hunnit, jag säger imorgon imorgon helatiden men jag lovar att sätta in bilder imorgon.)


God natt & Sov gott!


 

Kvällen den 5/1-09

Hej igen! 
 
Nu har jag varit hos min mammas kompis, kom hem nyss. Vi åt middag där istället för att fika. Vi åt tacos, det var super gott. Nu ska jag typ bara ta det lugnt och kanske fixa lite innan jag går och lägger mig för jag är väldigt trött.

Ni vet det där jag sa om bilderna när jag var och shoppade, dom lägger jag in imorgon. Jag skriver nog ett inlägg imorgon men det beror på vad vi ska göra för vi skulle kanske göra något imorgon. 

God natt!  

Måndag 5/1-09

Hej Svejs allihopa!
Jag hann inte skriva något igår för att min dator är lite konstig ibland.
Men nu skriver jag iallafall. Igår var jag ju hos min kusin Elvira som jag sa att jag kanske skulle.
Jag var också med min kompis Jossan. Men idag ska jag till min mammas kompis, vi ska typ fika och vara hemma hos henne.

Men jag skriver lite mer senare.

/Sandra

Lördagen den 3/1-09

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket, varit med min kompis Jossan, & suttit lite vid datan bara och sådär.
Igår var jag ju på bio med min kusin Josefin, min moster & min mamma. Efter det gick vi hem till dom och åt middag och lite så. Vi åt kyckling och ris och lite saker till. Min kusin Julia var hemma när vi var på bio med deras pappa Anders.
Vi var ju också och shoppade igår. Jag shoppade ganska mycket för mina presentkort. Det här var lite av det jag shoppade igår: en kofta, två tröjor, en liten sminkspegel, & mer saker. Jag kommer lägga in bilder på lite av det jag shoppade. Imorgon ska jag typ kanske åka till min kusin Elvira. Men jag skriver nog imogron tror jag.

Nu ska jag gå och spela nintendo wii

God natt & Sovgott

Puss och kram skumbanan.

Första dagen på 2009

Hej svejs i lingonskogen!

Idag är det ju första dagen på 2009, alltså 1/1-09. Nu får man inte glömma att skriva 09 när man t.ex. ska skriva ett datum eller så. Så man inte skriver 08, hehe.
Idag har jag varit med en kompis och lite sånt.  Imorgon ska jag på bio igen med min moster, min mamma och min kusin, hon är yngre än mig så då får jag inbte se precis vad som helst för hon måste ju också tycka att det är kul och att hon får se den hehe. Jag fick flera presentkort på bio och sånt i julklapp så då passar jag på och gå lite på bio för det var typ till 3-4 bio. Jag ska också gå och kolla lite på stan med min mamma, jag fick så mycket presentkort när jag fyllde år och i julklapp så jag kollar lite ibland om jag kan köpa något för dom. Jag tycker att det är bra med presentkort ofta för då kan man ju köpa precis vad som helst för det beloppet, men jag fick ju andra saker i julklapp och present också hehe.
Jag kommer väll skriva något här på bloggen lite då och då nu under jullovet när jag hinner och så. Jag kommer väll göra mycket roliga saker när jag är ledig på lovet och så. Jag börjar skolan den 8/1 igen. Det är ganska långt kvar. Men det har gått fort det som har gått. Nu ska jag typ gå och lägga mig för jag är rätt trött + att jag sover bort halva dagarna när jag är uppe för länge, men nu har det väll varit för att jag har varit sjuk också.

GOD NATT OCH SOV GOTT!

Puss och kram skumbanan!

RSS 2.0